U HUMSKOJ ZADOVOLJNI: Evropa nam donela finansijsku stabilnost
Foto: Dragana Udovičić

Uprava se zahvalila igračima i trenerima

U HUMSKOJ ZADOVOLJNI: Evropa nam donela finansijsku stabilnost

Fudbal -
UO Partizana ocenio da je plasmanom u Ligu Evrope ostvaren veliki uspeh

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan konstatovao je na današnjoj redovonoj sednici da su rezultati kluba u Evropi veliki uspeh, kao i da je to mnogo pomoglo finansijskoj situaciji u klubu.

"Upravni odbor je konstatovao da je plasmanom u plej-of Lige Šampiona, prvom posle pet godina, ostvaren značajan uspeh. Nastavak takmičenja u grupnoj fazi Lige Evropa, u kojoj je naš klub ponovo jedini predstavnik srpskog fudbala, predstavlja priliku da se protiv renomiranih protivnika iskaže talenat i kvalitet naših igrača. Upravni odbor je uverenja da posedujemo potencijal za nove pobede i uspehe u Evropi, kao i za nastavak trijumfalne serije u prvenstvu Srbije u kojem predstoji 'večiti' derbi”, navodi se u saopštenju kluba nakon sednice.

Upravni odbor je dao "punu podršku" igračima i stručnom štabu na čelu sa trenerom Zoranom Milinkovićem i zahvalio im se zalaganju i ostvarenim rezultatima.

"Uspešni nastupi u kupovima UEFA uticali su i na poboljšanje finansijske situacije, koja je neuporedivo povoljnija nego početkom godine, tako da se očekuje pozitivno poslovanje u 2015. godini", navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track