UHVATILA MUŽA U PRELJUBI: Fudbaler 3,5 godine varao suprugu, a evo kako ona želi da se osveti
Foto: Profimedia

Bes prevarene žene

UHVATILA MUŽA U PRELJUBI: Fudbaler 3,5 godine varao suprugu, a evo kako ona želi da se osveti

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Kine poražena je od Irana u Teheranu sa 1:0 u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a tragičar ove utakmice bio je Jiang Žipeng koji je asistirao protivničkom igraču Mehdiju Taremiju za gol.

Kineski mediji su ovaj poraz označili kao "neviđenu katastrofu", a ako je Žipeng očekivao da mu dan nakon ovakvog poraza ne može biti gori, prevario se.

Odmah posle utakmice se oglasila njegova supruga i zatražila od Fudbalskog saveza Kine i kluba Gvangžua, za koji nastupa, da mu daju otkaz. Razlog nisu loše igre, već - preljuba!

Dokazni materijal: Žipeng sa ljubavnicom, Foto: Weibo
Dokazni materijal: Žipeng sa ljubavnicom, Foto: Weibo

Žang Žijue je na svojoj stranici na društvenoj mreži objavila detalje iz bračnog kreveta.

"Gotovo tri i po godine, od četiri godine našeg braka, on je spavao s drugom ženom, a sada pokušava da me prevremeno otera u grob, uprkos tome što smo deset godina zajedno. Podržavala sam ga dok nije imao ništa, dok je bio siromašan, a moja ga je majka tretirala kao vlastitog sina. Moja mu je porodica čak pomogla sa milion kineskih juana za kuću u Šangaju kada mu je trebalo. Nismo proslavili venčanje i naša veza nikada nije bila izložena javnosti. Poštovani CAi Ženhua, predsedniče Kineskog fudbalskog saveza, preklinjem vas da izbacite Jiang Žipeng iz reprezentacije", napisala je povređena supruga, a potom istu molbu uputila i predsedniku Gvangžua.

Besna gospođa je priložila i dokaze, nekoliko poruka koje su razmenili njen neverni suprug i ljubavnica Ksijao Bing.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track