VANJINA BOMBA: Crnka osvojila golmana Torina Milinković-Savića
Foto: Instagram, Dado Đilas

Ljubav cveta

VANJINA BOMBA: Crnka osvojila golmana Torina Milinković-Savića

Fudbal -

Golman mlade reprezentacije Srbije i italijanskog Torina u vezi je sa prelepom Novosađankom Natalijom

Golman Torina Vanja Milinković-Savić u vezi je sa prelepom Novosađankom Natalijom Kuveljić, koja se svojim izgledom može svrstati među najlepše i najseksepilnije devojke naših sportista.

Vanja se na svom Instagram profilu pohvalio fotografijom sa Natalijine velike mature. Atraktivna Novosađanka je na proslavu završetka srednje škole došla obučena u dugačku satensku crvenu haljinu sa otvorenim leđima i sigurni smo da je mamila uzdahe svih prisutnih.Prvi golman mlade reprezentacije Srbije i Natalija povremeno objavljuju i zajedničke fotografije na društvenim mrežama, na kojima se vidi da mladi par uživa u zajedničkim trenucima.S obzirom na to da Vanja brani za Torino, njegova lepa izabranica ga posećuje u Italiji, a mladi golman koristi svaku priliku da dođe u Srbiju.

I dalje kod MiheVANJA OSTAJE U TORINUMilinković-Savić je zimus došao u Torino kao jedan od najtalentovanijih golmana Evrope. Prema najnovijim informacijama, Vanja će i naredne sezone braniti za klub koji vodi proslavljeni srpski stručnjak Siniša Mihajlović. Ovoga leta Torino će napustiti startni golman Džo Hart, kom ističe pozajmica iz Mančester sitija, a osim njega, odlazi i rezervni golman Danijele Padeli, pa će golman mlade reprezentacije Srbije imati prostora da se dokaže u klubu.

Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track