VARGA: Razočaran sam, ovo nije nivo Partizana
Foto: Saša Pavlić

Problem u odbrani

VARGA: Razočaran sam, ovo nije nivo Partizana

Fudbal -
Partizan i Voždovac odigrali su danas u Humskoj 3:3, pa je lider šampionata Srbije već na startu prolećnog dela sezone ostao bez dva "planirana" boda

BEOGRAD - Pomoćni trener fudbalera Partizana Zvonko Varga rekao je da je razočaran nerešenim rezultatom protiv Voždovca i poručio da ekipa mora da igra na znatno višem nivou.

"Veoma sam razočaran, ovo nije bilo na nivou Partizana. Primiti tri gola je luksuz. Počeli smo dobro, poveli, ali smo brzo ispustili vođstvo. Ne možemo da budemo zadovoljni nastupom", rekao je Varga novinarima posle meča.

On je naveo da razlog slabije igre nije odlazak Petra Škuletića i Danka Lazovića, već nesiguran nastup odbrambenog dela ekipe.

"Ipak, postigli smo tri gola, ali drugi segmenti u igri nisu funkcionisali. Svi smo krivi, na kraju smo mogli i da izgubimo. U sledećem kolu opet igramo kod kuće i moraće sve mnogo bolje", naglasio je Varga i objasnio da je prema proceni stručnog štaba štoper Gregor Balažic bio umoran, zbog čega je izostao sa današnjeg meča.

Varga je još dodao da se zalaže za promenu sistema takmičenja, ali da nije za belgijski sistem prema kojem se nakon prvog dela sezone bodovi dele na pola.

Trener Voždovca Zoran Milinković ocenio je da je njegov tim bio blizu pobede u Humskoj.

"Dobra i sadržajna utakmica. Rezultat je mogao da ide u oba pravca, ne bi bilo nezasluženo da smo pobedili. Mnogo nam znači ovaj bod, dobro smo otvorili prvenstvo", rekao je Milinković, koji nije želeo da komentariše burnu situaciju kod izjednačujućeg gola Partizana.

"Imam svoje mišljenje, ali ne bih da ga iznosim", zaključio je trener Voždovca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track