VAZURA: Đuriću, ko još veruje u sve tvoje laži?
Foto: Saša Pavlić

NEMA KRAJA: Direktor Partizana odgovorio bivšem predsedniku

VAZURA: Đuriću, ko još veruje u sve tvoje laži?

Fudbal -
PROCENA: Zar je trebalo da suspendujemo Živkovića u borbi za titulu ili pred mečeve Lige Evrope, pita se funkcioner crno-belih

Izjava bivšeg predsednika Partizana Dragana Ðurića u kojoj tvrdi da nova uprava svoju nesposobnost pokušava da prikrije napadaima na njega izazvala je brojne reakcije u Humskoj.Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura kaže da je ova garnitura funkcionera aktuelnog šampiona uspela da ispravi brojne Ðurićeve greške i da su njegove tvrdnje neozbiljne.Znamo ko je Đurić- Nije mu uopšte jasno ko može da veruje Draganu Ðuriću i njegovim pričama. To je isti onaj Ðurić koji je hteo da proda Škuletića za 2,3 miliona evra, a mi ga nepunih mesec dana kasnije prodali za četiri. To je onaj Ðurić koji je Mitrovića prodao za pet miliona, a postojale su mnogo veće ponude. I, na kraju, to je onaj Ðurić koji je ostavio klub u blokadi. On nama kaže da smo nesposobni - kaže Vazura i dodaje:- Dok je on bio na čelu kluba, JSD nije imalo grejanje, a mi smo uspeli da sredimo situaciju. Cela omladinska škola čekala je da mu vidi leđa jer više nisu mogli da slušaju njegove laži, a kod nas primaju novac svakog meseca. Na kraju krajeva, Andrija Živković ne želi da pomogne klubu zbog ugovora koji je potpisala upravo uprava na čijem čelu je bio Dragan Ðurić.

Ko je više kriv... Miloš Vazura i Dragan Đurić
Ko je više kriv... Miloš Vazura i Dragan Đurić

Iako je klub došao u situaciju da ga ucenjuju Andrija Živković, njegov otac Jovica i menadžer Predrag Ðorđević, Miloš Vazura odgovara Draganu Ðuriću da nije imalo smisla zabranjivati fudbaleru da igra godinu dana.Pronaći ćemo rešenje- Da li je trebalo da ga suspendujemo prošle godine u borbi za titulu ili da ga možda sklonimo pred mečeve protiv Steaue i BATE Borisova u plej-ofu za Ligu šampiona i Ligu Evrope? Ne, to nismo želeli jer je za nas igranje u Evropi bio prioritet. Nadamo se da ćemo pronaći rešenje i da će sve strane biti zadovoljne - kaže Vazura.

PripremePAO KLUŽ, DANAS PROTIV ARSENALAFudbaleri Partizana savladali su rumunski Kluž u prvom kontrolnom meču tokom priprema na Kipru - 3:1 (2:1). Trener Ivan Tomić dao je priliku svim prvotimcima po 45 minuta, a golove za crno-bele postigli su Darko Brašanac u trećem, Valeri Božinov u 15. i Beko Fofana u 76. minutu. Naredni meč tim iz Humske igra već danas od 14 časova, a rival će im biti ekipa Arsenal Tula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track