VAZURIN APEL ZA GROBARE: Ne vređajte premijera Vučića, mnogo je pomogao Partizanu
Foto: Saša Pavlić

Smirivanje strasti

VAZURIN APEL ZA GROBARE: Ne vređajte premijera Vučića, mnogo je pomogao Partizanu

Fudbal -

Generalni direktor fudbalera Partizana Miloš Vazura posle utakmice na "Čairu" i pobede nad Radničkim (1:3), imao je, kako kaže, važnu poruku za najvernije pristalice crno-belih, Grobare.

"Apelujem na navijače da prestanu da mešaju politiku i sport i da prestanu da vređaju čoveka koji je u velikoj meri pomogao Partizanu da naredne sezone igramo Evropu. Apelujem da se sa time prestane, jer mi samo želimo da se bavimo igrom i fudbalom i iz tog razloga takođe apelujemo na sudijsku organizaciju i sve ostale činioce srpskog fudbala da sport i igra budu uvek i jedino u prvom planu", rekao je Vazura novinarima u Nišu i dodao:

"Još jednom apelujem da navijači Partizana bilo da pobeđujemo ili gubimo, ne vređaju premijera Srbije".Sa severne tribine "Čaira" u drugom poluvremenu čule su se uvrede na račun premijera Srbije, Aleksandra Vučića, zbog čega je Vazura posle meča u kojem je ekipa stigla na korak od titule prvaka države govorio više o ovoj temi, nego o sportskim stvarima.

Glavni arbitar utakmice Radnički - Partizan, Zoran Široki, upozorio je u jednom trenutku aktere da će prekinuti susret ukoliko se sa uvredama na račun premijera ne prestane, a u Humskoj se nadaju da se slični povici neće čuti u nedelju u poslednjoj utakmici sezone, u kojoj će tim trenera Marka Nikolića igrati za pobedu i 27. titulu šampiona.

Partizan posle pobede u Nišu dočekuje lučansku Mladost sa tri boda prednosti u odnosu na "večitog" rivala, Crvenu zvezdu, koja će u isto vreme na svom stadionu igrati sa Radničkim.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Slavlje igrača Partizana sa navijačima u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track