VELIKI MALER ZA PARTIZAN: Fabrisio ne igra protiv Gruzina?
Foto: FK Partizan

Brazilac povredio zadnju ložu

VELIKI MALER ZA PARTIZAN: Fabrisio ne igra protiv Gruzina?

Fudbal -
Stepen povrede Brazilca za sada ne znamo, u prvi mah nije izgledalo dobro, ali videćemo kad dobijemo rezultate iz Beograda, rekao je trener Milinković

Brazilac Fabriso Dornelaš povredio se u pobedi fudbalera Partizana nad ekipom Tereka i sva je prilika da će propustiti meč kvalifikacija za LŠ protiv Dila Gori - 1:0 (0:0).

On je sredinom prvog poluvremena pao na zemlju osetivši bol u zadnjoj loži leve noge i napustiće ekipu, kako bi mu u Beogradu bili urađeni detaljniji pregledi.

- Ostali smo tokom utakmice protiv ruskog tima bez Fabrisija i Balažica, koji do duše nije povređen, već je samo osetio bol u nozi, pa smo ga zamenili zbog preventive. Stepen povrede Brazilca za sada ne znamo, u prvi mah nije izgledalo dobro, ali videćemo kad dobijemo rezultate iz Beograda. To nas na sreću nije poremetilo i ostvarili smo pobedu, a ne bih ja sada ulazio u to da li smo pogrešili što smo pustili Branka Ilića, jer ovo niko nije mogao da očekuje – rekao je posle utakmice trener Partizana Zoran Milinković.

Inače, odlučujući gol na utakmici dao je Valerij Božinov u 56. minutu s bele tačke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track