VELJKO PAUNOVIĆ: Dobili smo dobru grupu u kvalifikacijama za SP
Foto: Dado Đilas Kurir

Bivši selektor omladinaca o žrebu

VELJKO PAUNOVIĆ: Dobili smo dobru grupu u kvalifikacijama za SP

Fudbal -
Nikoga ne treba potceniti, ni preceniti, međutim fudbal se igra srcem, igra se sa strašću tako da moramo da igramo svaku utakmicu kao da nam je finale na svetskom prvenstvu, rekao je bivši selektor omladinaca

BEOGRAD - Bivši selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović, ocenio je danas da je "A" selekcija dobila dobru grupu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

"Danas u svakoj grupi može da se pobedi, samo je bitno kako je shvatite. Mi smo imali takozvanu grupu 'smrti' na Novom Zelandu na Svetskom prvenstvu, pa smo prošli. Sa druge strane Nemci su dobili objektivno lakšu grupu, a nisu uspeli da dođu do finala", rekao je Paunović novinarima u Beogradu.

Žrebom, koji je u subotu obavljen u Sankt Peterburgu, odlučeno je da će se reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo takmičiti u Grupi D sa Velsom, Austrijom, Republikom Irskom, Moldavijom i Gruzijom.

"Nikoga ne treba potceniti, ni preceniti, međutim fudbal se igra srcem, igra se sa strašću tako da moramo da igramo svaku utakmicu kao da nam je finale na svetskom prvenstvu, zato se ne treba opuštati", dodao je Paunović.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine počeće 4. septembra 2016. godine, a Srbija će prvi meč odigrati 5. septembra na domaćem terenu protiv Irske. Svetsko prvenstvo u Rusiji, 21. po redu, održaće se od 14. juna do 15. jula 2018. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track