(VIDEO) BOŽE, HVALA ZA MILANA: Navijači nemačkog Augsburga mole se za Srbina!
Foto: Printscreen Youtube

Nemci razvili srpsku trobojku

(VIDEO) BOŽE, HVALA ZA MILANA: Navijači nemačkog Augsburga mole se za Srbina!

Fudbal -
U strašnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila po povratku s gostovanja Borusiji iz Menhengladbaha, poginula su dvojica navijača Danijel i Maks, dok je navijač srpskog porekla teško povređen

AUGSBURG - Navijači Augsburga, fudbalskog kluba iz nemačke pokrajine Bavarska, na utakmici u subotu razvili su veliku srpsku zastavu na kojoj je pisalo "Bože, hvala za Milana" čime su pružili podršku mladiću poreklom iz Srbije, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći.

Upravo u toj nesreći, koja se dogodila prošle srede stradala su dva navijača Augsburga - Danijel i Maks. Oni su živote izgubili u stravičnom udesu koji se dogodio kada je njihov automobil podleteo pod kamion. Milan, koji je bio s njima u kolima, je preživeo, ali je u veoma teškom stanju i bori se za život. Mladići su se vraćali sa utakmice Borusija Menhengladbah-Augsburg.

Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Članovi navijačke grupe Ultra, koju čine najvatreniji fanovi Augsburga, održali su i marš u spomen na pokojne drugove Danijela i Maksa.

Podsetimo, beogradski Partizan gostuje FK Augsburgu u četvrtak 1. oktobra u okviru 2. kola Lige Evope. Utakmica počinje u 19 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track