(VIDEO) BULATOVIĆ NAJAVIO KAZNE: Svaka utakmica u Novom Pazaru je pod tenzijom
Foto: Printskrin

Bio na licu mesta

(VIDEO) BULATOVIĆ NAJAVIO KAZNE: Svaka utakmica u Novom Pazaru je pod tenzijom

Fudbal -

Direktor Super lige Srbije Vladimir Bulatović rekao je da je i današnja, kao i svaka utakmica u Novom Pazaru, odigrana pod tenzijom i dodao da i "viši organi i institucije" moraju da se pozabave s neredima na stadionima.

"Kao i uvek, u Novom Pazaru je svaka utakmica pod tenzijom, pogotovo kada igraju Zvezda ili Partizan. Publika, koja je fudbalska publika, ovog puta je preterala i mislim da nije bilo potrebe da se prekida, da gledaoci unesu toliko tenzije... Kada delegat i svi komesari koji su bili prisutni podnesu izveštaj donećemo odliku (o eventualni kaznama)", rekao je Bulatović za Arenu sport.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na gostujućem terenu Novi Pazar sa 4:1.

Utakmicu je obeležio incident u drugom poluvremenu, kada je utakmica bila prekinuta na skoro 20 minuta posle nereda na tribinama, po isključenju fudbalera Zvezde Predraga Sikimića, koji je u pokušaju da dodje do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povredio ga. Utakmica je zbog toga produžena 13 minuta.

"Mislim da je dobro što je utakmica nastavljena, ne bi valjalo da je prekid trajao duže, ipak je policija doprinela da se utakmica privede kraju...", rekao je Bulatović.

"Zvezda i Partizan svuda nose taj teret visokog rizika i njihove utakmice su uglavnom takve. Medjutim, u Novom Pazaru je prisutna tenzija koja prevazilazi fudbalske okvire, ali mislim da u ovom trenutku ne treba da analiziramo utakmicu na taj način. Dogodilo se to što se dogodilo, prekid je trajao kratko, policija je dobro odradila posao... Moraju mnogo viši organi i institucije da se pozabave ovim problemom. Mi se trudimo da sankcionišemo, sve ostalo se rešava negde drugo", dodao je Bulatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track