(VIDEO) DIVI IM SE: Ronaldo odao počast žrtvama katastrofalnog cunamija u Aziji
Foto: Fonet Ap

Preko društvenih mreža

(VIDEO) DIVI IM SE: Ronaldo odao počast žrtvama katastrofalnog cunamija u Aziji

Fudbal -
Ovo želim posvetiti svima onima koji su poginuli, divim se snazi dece koja su preživjela i zahvaljujem svima koji su pomogli, napisao je Ronaldo

Portugalski fudbaler Kristiano Ronaldo odao je počast svim žrtvama razornog cunamija koji je pogodio Aziju na današnji dan pre deset godina.

Na društvenim mrežama Ronaldo je postavio sliku mladića koji u rukama drži dres na kojem je potpisan Kristijano Ronaldo. Na slici je Martunis koji je pre deset godna preživeo razornu prirodnu katastrofu koja je zadesila južnu Aziju.

"Pre deset godina upoznao sam danas 18-godišnjaka Martunisa koji je preživeo cunami. Televizijska ekipa pronašla ga je samog na plaži u Banda Acehu. Ovo želim posvetiti svima onima koji su poginuli, divim se snazi dece koja su preživjela i zahvaljujem svima koji su pomogli", napisao je Ronaldo.

Cunami je pre deset godina odneo 250.000 života, a oko 50.000 dece ostalo je bez roditelja. Talasi su bili visine do 35 metara, a zemljotres i podrhtavanje se osetilo čaki u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pogledajte silu prirode koja je odnela veliki broj života.

http://www.youtube.com/watch?v=-5fKvN-RwKs
http://www.youtube.com/watch?v=RDOuwMj7Xzo
http://www.youtube.com/watch?v=Z-Yeee5To48
http://www.youtube.com/watch?v=1J8Feyr38Ss

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track