(VIDEO) EMOTIVAN TRENUTAK: Đorđe Rakić dao gol i posvetio ga preminulom kumu Goranu Gogiću
Foto: Printscreen/Youtube

Strelac i Milijaš

(VIDEO) EMOTIVAN TRENUTAK: Đorđe Rakić dao gol i posvetio ga preminulom kumu Goranu Gogiću

Fudbal -
Napadač kineskog Đingdaoa zatresao mrežu, podigao dres da se vidi majica sa Gogićevom slikom, prekrstio se i pao na kolena

Srpski fudbaler Đorđe Rakić postigao je danas gol za kineski klub Đingdao i posvetio ga nedavno preminulom kumu Goranu Gogiću.

Goran Gogić je preminuo 3. jula posle treninga Đingdaoa.

Rakić, koji je prethodno bio saigrač sa Gogićem i u Crvenoj zvezdi i sa kojim se okumio, postigao je svoj šesti gol za Đingdao, a prvi posle tragedije. Kada je danas zatresao mrežu, podigao je dres ispod koga je nosio majicu sa Gogićevom slikom i posvetom preminulom prijatelju, prekrstio se i pao na kolena. Svesni da se Rakić nalazi u teškom periodu, ni saigrači se nisu radovali, samo su prilazili strelcu i tapšali ga dajući mu podršku da izdrži.

Inače, Đingdao je pretrpeo ubedljivi poraz (1:6z) od Hebeija, koga sa klupe predvodi bivši srpski selektor Radomir Antić, a čiji dres nosi još jedan fudbaler Crvene zvezde, Nenad Milijaš.

Milijaš je nastavio da teroriše golmane po Drugoj kineskoj ligi. I danas je postigao prelep gol, iz slobodnog udarca. To je bio već 12. pogodak ove sezone bivšeg kapitena Zvezde.

http://www.youtube.com/watch?v=s2y5t2Dj9Bc
http://www.youtube.com/watch?v=ywLD-fwufhI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track