(VIDEO, FOTO) SREĆNA AMERIKANKA: Mislim da sam videla Mesija... Da, videla sam Mesija
Foto: Reuters

Argentinci gledali NBA meč

(VIDEO, FOTO) SREĆNA AMERIKANKA: Mislim da sam videla Mesija... Da, videla sam Mesija

Fudbal -
"Gaučosi" iskoristili boravak u Vašingtonu da prisustvuju duelu između Vizardsa i Pejsersa

Fudbalski reprezentativci Argentine kolektivno su prisustvovali NBA utakmici između Vašingtona i Indijane.

"Gaučosi" se nalaze u glavnom gradu Amerike gde se spremaju za prijateljske utakmice sa El Salvadorom, koji će igrati upravo u Vašingtonu, i sa Ekvadorom u Nju Džersiju. Lionel Mesi, Serhio Aguero, Havijer Maskerano i društvo iskoristili su priliku da odgledaju meč najjače košarkaške lige sveta. Njihovo pojavljivanje u loži Verizon centra izazvalo je nevericu, a onda i oduševljenje prisutnih.

Tako je jedna Amerikanka zablistala od sreće kada je shvatila da najbolji fudbaler Barselone sedi neposredno iza nje. Svoju radost podelila je sa partiocima na Tviteru napisavši:

"Mesi sedi odmah iza mene na utakmici Vizardsa", bila je u neverici devojka koja se na društvenoj mreži potpisuje kao "Ledena kraljica".

A onda je shvatila da je u stvari tu cela ekipa, pa je tvitnula:

"Cela reprezentacija Argentine je tu... Preznojila sam se".

Lionel Mesi je, kao što se vidi, živ i zdrav iako su u ponedeljak bili upaljeni alarmi i u Argentini i u Barseloni na vest da je on povređen. Radilo se zapravo samo o bolu u palcu noge, zbog čega je urađen rentgenski snimak, posle čega je konstatovano da je sa Mesijem sve u redu. On će predvotiti "gaučose" u prijateljskim utakmicama na mini turneji po Americi.

http://www.youtube.com/watch?v=Ma6XsA-qNcU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track