(VIDEO, FOTO) ZNAJU DA SE ZABAVE: Ivanović i Matić gledali kako Drogba i Azar đuskaju i pevaju
Foto: Reuters

Čelsijevi humanitarci

(VIDEO, FOTO) ZNAJU DA SE ZABAVE: Ivanović i Matić gledali kako Drogba i Azar đuskaju i pevaju

Fudbal -
"Plavci" proslavili pobedu nad Mančester junajtedom na dobrotvornom balu u organizaciji Drogbine fondacije

Fondacija fudbalera Čelsija Didijea Drogbe organizovala je u Londonu dobrotvorni bal, na kome je pevala i poznata američka kantautorka Kristina Milian.

S obzirom na to da je humanitarni događaj organizovan milulog vikenda posle trijumfa Čelsija u derbiju Premijer lige protiv Mančester junajteda (1:0) kojim je došao nadomak osvajanje titule, atmosfera je bila izuzetno vesela. U davanju štimunga naročito su se istakli Drogba i Eden Azar, strelac jedinog gola u duelu sa "crvenim đavolima". Ofanzivni tandem "plavaca" je skočio na binu, zaigrao sa Kristinom Milian, a fudbaler iz Obale Slonovače se latio i mikrofona.

Svečano obučeni na balu su se pojavili i mnogi drugi igrači Čelsija, među kojima i dvojica srpskih internacionalaca Branislav Ivanović i Nemanja Matić sa suprugama, kao i Džon Teri, Petr Čeh... Bilo je dosta viđenih zvanica van Stamford bridža, pa su se Drogbinom pozivu odazvali legendarni Francuz i Holanđanin, Tjeri Anri i Egdan Davids, ali i Džermejn Defo, sadašnji igrač Sanderlenda, pa Luj Saha, koji je nedavno završio karijeru...

Video of Chelsea Football Club's Didier Drogba & Eden Hazard acting as dancers for Christina Milian

Posted by 101GreatGoals on Monday, April 20, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track