(VIDEO) GOL JE BIO NEMOGUĆA MISIJA: Fudbaleri odvaljeni od alkohola pokušali da odigraju meč!
Foto: Printskrin / You Tube

Družili se sa čašicom

(VIDEO) GOL JE BIO NEMOGUĆA MISIJA: Fudbaleri odvaljeni od alkohola pokušali da odigraju meč!

Fudbal -

Kada je svetski fudbal u pitanju, Norvežani su napravili jedan jako važan korak, a pravilo igre je glasilo "Ako nemaš promil u krvi, gol se ne računa".

Grupa Norvežana organizovala je fudbalsku utakmicu koju su mogli da igraju fudbalrri koji ispune jedan jedini, ali izuzetno važan uslov - da se napiju!

Igrači su se pre izlaska na teren opijali u svlačionici, a koliko je daleko sve to otišlo govori i činjenica da nekoliko igrača nije ni stiglo do terena za igru - jer su se pod dejstvom alkohola zakačili i potuki, te su suspendovani. Tako da ako ste mislili da nisu stigli jer su bili pijani, pogrešili ste!

Ostali koji su formirali dve ekipe sa sve rezervnim igračima su, neko na svojim nogama, neko puzeći izašli na teren gde ih pozdravila publika.

Usledila je urnebesna zabava sa posbenim pravilima koja su se odnosila na sudije. Delioci pravde su ovog puta uz sebe, sem kartona i pištaljke imali i aklo test. Po pogotku, sudija bi prišao fudbaleru koji je postigao pogodak i merio mu nivo alkohola u krvi - svako ko je imao isod promila morao bi da se "dopije" a gol bi bio poništen!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track