(VIDEO) NA NOGE REALU: San Lorenco u borbi za svetsku titulu

Drama u Maroku

(VIDEO) NA NOGE REALU: San Lorenco u borbi za svetsku titulu

Fudbal -
Odlučujući meč iggra se u subotu od 19 i 30

Fudbaleri argentinskog San Lorenca drugi su finalisti klupskog prvenstva sveta u Maroku posle teške pobede nad Oukland Sitijem (2:1) posle peodužetaka i u borbi za trofej sastaće se u subotu od 19.30 sa madridskim Realom.

Madriđani su u utorak lako izašli na kraj sa Krus Asuol, rezultatom 4:0.

Na stadionu u Marakešu viđena je veoma tvrda utakmica, nije bilo previše prilika, a Argentinci su uspeli da povedu u poslednjem minutu prvog poluvremena. Mrežu Novozelanđana zatresao je Barijentos na povratnu loptu Masa sa levog boka.

Ipak, šampion Okeanije nije se predavao, pa je uspeo da stigne do izjednačenja u 67. minutu preko Berlange, koji je iz drugog plana pobegao odbrani i pogodio prazan gol istrčalog Torika.

Do kraja regularnog toka nije bilo više golova, pa se otišlo u produžetke. Već u trećem minutu prvog produžetka Matos je postigao odlučujući gol i doneo veliku radost San Lorencu.

U duelu za petu poziciju šampion Afrike, alžirski Setif pobedio je Vestern Sidni Vondererse posle manje lošeg izvođenja jedanaesteraca, pošto su u penal seriji promašili tri puta, jednom manje od protivnika. U regularnom delu meča bilo je 2:2.

http://www.youtube.com/watch?v=epGqkqibuiE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track