(VIDEO)  NOVI SUDAR TITANA: Mesi želi da baš na Old Trafordu sruši Ronalda

Rivalstvo se nastavlja

(VIDEO) NOVI SUDAR TITANA: Mesi želi da baš na Old Trafordu sruši Ronalda

Fudbal -
Argentinac i Portugalac susrešće se 28. put u prijateljskom susretu dva nacionalna tima u Mančesteru, na stadionu na kom je as Reala nekada bio glavna zvezda Junajteda

Prijateljska fudbalska utakmica između Portugala i Argentine privlači pažnju širom sveta, jer će to biti novi okršaj Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Više od 40.000 ljudi uživo će na Old Tradfordu moći da se uveri hoće li as Barselone pobediti Portugalca i to na terenu na kom se Ronaldo kao igrač Junajteda afirmisao. Mediji na Ostrvu javljaju da je na dan utakmice, gotovo čitav stadion oblepljen fotografijama Kristijana Ronalda i očekuje se da ne samo zbog blizine Portugala već i sadašnje vedete Reala evropski tim ima mnogo veću podršku sa tribina.

Kada je reč o Ronaldu i Mesiju, dvojici superstarova ovo će biti 28. međusobni duel, što na klupskoj, što na reprezentativnoj sceni. I zasad je prilično uspešniji Argentinac koji je zabeležio 12 trijumfa naspram osam slavlja Portugalca, dok je sedam susreta (Barselona protiv Real Madrida ili Mančester Junajteda) završeno bez pobednika.

Kada su nacionalni timovi u pitanju, jedino odmeravanje snage njih dvojica su imali u februaru 2011, takođe na neutralnom terenu u Švajcarskoj. Obojica su se upisali u strelce, ali je Mesijev gol u 90. minutu sa bele tačke bio pobedonosni za 2:1.

http://www.youtube.com/watch?v=0da09Lu3iVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track