(VIDEO) NOVOSAĐANI PALI U SUBOTICI: Spartak pobedio Vojvodinu golom u 93. minutu
Foto: Printskrin

Vojvođanski derbi

(VIDEO) NOVOSAĐANI PALI U SUBOTICI: Spartak pobedio Vojvodinu golom u 93. minutu

Fudbal -
Spartak je prekinuo niz od četiri utakmice bez pobede i zauzima 11. mesto sa devet bodova, dok je Vojvodina prekinula niz od četiri uzastopne pobede i nalazi se na petom mestu

BEOGRAD - Fudbaleri Spartaka pobedili su danas u Subotici Vojvodinu sa 2:1, u utakmici osmog kola Super lige Srbije i prekinuli niz od četiri meča bez pobede.

Spartak je poveo u četvrtom minutu golom Milana Makarića. On je istrčao pred golmana Vojvodine Srđana Žakulu i poslao loptu u mrežu.

Vojvodina je izjednačila preko Mirka Ivanića u 57. minutu, kada je sa 20-ak metara iskosa sa leve strane pogodio gol.

Pobedu Spartaku doneo je Stefan Ilić u trećem minutu sudijske nadoknade vremena, kada je glavom poslao loptu u gol, posle centaršuta Nebojše Mezeija.

http://www.youtube.com/watch?v=Mb0B6OtfGD4

Spartak je prekinuo niz od četiri utakmice bez pobede i zauzima 11. mesto sa devet bodova, dok je Vojvodina prekinula niz od četiri uzastopne pobede i nalazi se na petom mestu sa 13 bodova, ali ima i utakmicu manje.

Večeras od 19 časova u Gornjem Milanovcu igraju Metalac i Čukarički, a u Lučanima Mladost i Crvena zvezda.

Odigrano juče: Radnik Surdulica - Voždovac 1:3, Partizan - OFK Beograd 2:1, Novi Pazar - Rad 1:0, Javor - Radnički Niš 0:0. Odigrano u petak: Jagodina - Borac Čačak 0:0 Tabela: Crvena zvezda 17 bodova, Javor 16, Partizan 15, Radnički i Vojvodina po 13, Novi Pazar 12, Borac 11, Voždovac, Metalac i Spartak po 9, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track