(VIDEO) OD SRAMOTE SE ZBUNIO: Murinjo ne zna ni kako se zove tim koji je ponizio Čelsi
Foto: Beta Ap

Izgubljeni gospodin Posebni

(VIDEO) OD SRAMOTE SE ZBUNIO: Murinjo ne zna ni kako se zove tim koji je ponizio Čelsi

Fudbal -
Trener tima iz Londona najpre se zapitao da li bilo koji igrač Barnslija ima kvalitet da igra u njegovom tiimu, a potom je shvativši da je pogrešio pitao pomoćnika za ime protivnika

Fudbaleri Čelsija neprijatno su iznenadili navijače, pošto su poraženi od Bretforda (4:2) u FA kupu, a poraz je toliko iznenrvirao trenera Žozea Murinja da je na početku razgovora sa novinarima zaboravio i kako se zove ekipa koja je šokirala "plavce"."Činjenica da nismo igrali u najjačem sastavu ne govori da nismo marili za ovo takmičenje. Pogledajte samo, da li jedan igrač Barnslija...", prozborio je Murinjo, a kada je shvatio da je pogrešio, zamolio je svog pomoćnika da mu pomogne i kaže koji je tim u pitanju."Dakle, da li jedan igrač Bretforda ima kvalitet da igra u Čelsiju? Uz dužno poštovanje - nema! A da li bilo koji igrač Čelsija može da igra u Bretfordu? Naravno da može. Selekcija igrača bila je odlična i oni su morali da dobiju ovaj meč", poručio je portugalski stručnjak.

On je nastavio u istom tonu i opleo po svojim igračima. "Momke treba da bude sramota zbog poraza, baš kao što se i ja osećam osramoćeno. Da li je ovo jedan od mojih najgorih rezultata u karijeri? Jeste. Ali, to je lepota FA kupa. Ne dešava se često da vrhunske igrače i timove pobede igrači sa potpuno drugačijim potencijalom. U istoriji takmičenja s vremena na vreme se velikim timovima desi ovako nešto, meni se to desilo prvi put, a za Čelsi je neprihvatljivo da gubi utakmice od niželigaša".

Za kraj, on je novinarima poručio šta bi trebalo da urade sada kada je Čelsi ispao iz FA kupa, na potpuno neočekivan način."Da sam ja na mestu vas novinara, bio bih jako kritički nastrojen prema igračima i menadžeru. Ali, Bretford ne zaslužuje da bude zaboravljen i da sav fokus bude na Čelsiju. Oni su napravili impresivan rezultat. Čak i u ovom trenutku ja sam jako srećan zbog njih", zaključio je Murinjo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track