(VIDEO) ON ĆE DA IGRA JOŠ MALO: Grobarima ispunjena želja, Ilić kapiten i sledeće sezone
Foto: Saša Pavlić

Parafirao i Živko Živković

(VIDEO) ON ĆE DA IGRA JOŠ MALO: Grobarima ispunjena želja, Ilić kapiten i sledeće sezone

Fudbal -
Kapiten potpisao novi ugovor, igraće bar još godinu dana, dok je golman produžio saradnju sa matičnim klubom na dve sezone

Kapiten Saša Ilić igraće za Partizan i sledeće sezone. To je ozvaničeno danas kada je legendarni fudbaler crno-belih parafirao novi jednogodišnji ugovor.

"Svi znaju da je meni, pored porodice, Partizan na prvom mestu i da sa njim živim i borim se za njega u svakom trenutku. Dokle god sam na terenu i mogu da igram, davaću maksimum", rekao je Saša Ilić, koji će u decembru proslaviti 38. rođendan.

"Podigao sam svoj deseti jubilarni trofej šampiona države i sada živim za svoju 11, a 27. titulu mog voljenog kluba", doda je Ilić.

Dakle, Grobarima, koji već dugo pevaju poznate stighove Dejana Cukića upućene kapitenu "Ja bih da igra još malo", želja je ispunjena. Fudbalera koji je za prvi tim Partizana debitovao u oktobru 1996. godine, gledaće u crno-belom makar još jednu sezonu.

Istovremeno, golman Živko Živković parafirao je novi dvogodišnji ugovor.

"Ja sam Partizanovo dete i od mene danas ne postoji srećnija osoba! Partizan mi je sve dao u životu i trudim se da mu vratim na pravi način. Sa njim živim za trofeje i nadam se da ću ih još mnogo podići u svom voljenom klubu", poručio je 26-godišnji Živković.

On je iskoristio odsustvo do tada prvog golmana Milana Lukača i odličnim odbranama ustalio se među stativama ekipe Zorana Milinkovića.

http://www.youtube.com/watch?v=7zSyRfdTXZw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track