(VIDEO) OVO JE SRPSKI FUDBAL: Pet golova postignutih u Superligi kojima se divi ceo svet
Foto: Fkvojvodina.rs

Ne zna se koji je lepši

(VIDEO) OVO JE SRPSKI FUDBAL: Pet golova postignutih u Superligi kojima se divi ceo svet

Fudbal -
Luka Merdović, Nemanja Mihajlović, Miodrag Dabić, Aleksandar Stanisavljević i Ognjen Ožegović strelci fantastičnih pogodaka

Srpski klupski fudbal nije na lepom glasu poslednjih godina, što zbog čestih navoda o nameštanjima rezultata, svađama i slabim učincima u evropskim kupovima.

Međutim, domaća Superliga itekako zavređuje pažnju javnosti, pogotovo neki "novi klinci" koji igraju u klubovima koji se ne zovu Partizan ili Crvena zvezda.

Upravo minulo 3. kolo Superlige donelo je pet fantastičnih pogodaka, koji trenutno obilaze planetu i kojima se divi ceo svet.

Jedan od njih postignut je u Jagodini i delo je fudbalera Metalca Luke Merdovića, koji je sjajnim udarcem pokupio paučinu iz gola domaće ekipe.

Drugi nam stiže sa beogradske Banjice, gde je Rad savladao Radnik sa 4:1, a prelep pogodak sa oko 30 metara postigao 19-godišnji Nemanja Mihajlović.

Njegov klupski drug Miodrag Dabić postigao je prelep pogodak u 6. minutu pomenutog meča.

Dva prelepa pogotka viđena su u Novom Sadu, na stadionu "Karađorđe", gde je Vojvodina ugostila tim Javora.

Prvo je Aleksandar Stanisavljević iz slobodnog udarca savladao golmana ekipe iz Ivanjice, a potom je Ognjen Ožegović napravio pravo remek-delo makazicama koje nisu skoro viđene u Srbiji.

Nadamo se da će i naredna kola doneti ovako lepe pogotke i neku lepšu sliku o srpskom klupskom fudbalu.

http://www.youtube.com/watch?v=WupOiy0DsB8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track