(VIDEO) PIŽON PORUČIO DELIJAMA: I kada ne valja, ja idem da gledam svoj klub
Foto: Dado Djilas

(VIDEO) PIŽON PORUČIO DELIJAMA: I kada ne valja, ja idem da gledam svoj klub

Fudbal -
Zvezdu treba izvući iz krize moramo da dolazimo u što većem broju na stadion. To je jedini recept, da nas bude 40.000 na stadionu, poručio je legendarni fudbaler i trener

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu dočekuju Vojvodinu u derbiju 18. kola Superlige, a taj meč nije bitan samo zbog rezultata, već i zbog navijačke proslave sedamdesetog rođendana sportskog društva i fudbalskog kluba iz Ljutice Bogdana.

U akciju animacije navijača uključile su se i Zvezdine legende. Na proslavi rođendana kluba u sredu u Pančevu su bili Dragan Džajić, Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović i Vladimir Petrović Pižon. Ovaj poslednji je imao veoma inspirativan govor u kome je pozvao navijače da dolaze na stadion.

"Ja bih hteo samo da kao navijač navijačima poručim nešto. Mančester junajted igra slabo sada, promenljivo, a mi stalno slušamo kako pljuju naše fudbalere, i navijači kažu da nema ništa od fudbala ovde... Uopšte nije tačno, igramo kako možemo da igramo u ovom trenutku. Zvezdu treba izvući iz krize moramo da dolazimo u što većem broju na stadion. To je jedini recept, da nas bude 40.000 na stadionu. Mnogi kažu da neće da dolaze jer fudbal nije dobar, ne valja... i kada ne valja fudbal, ja idem da gledam svoj klub"; rekao je između ostalog Pižon uz gromoglasan aplauz.

http://www.youtube.com/watch?v=YIBNb8rrs80

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track