(VIDEO) POCEPALI MREŽICE: Orlovi odmor od fudbala potražili na košarkaškom terenu
Foto: Kurir Sport

Snašli se pod obručima

(VIDEO) POCEPALI MREŽICE: Orlovi odmor od fudbala potražili na košarkaškom terenu

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije dan posle remija sa Vesom u kvalifikacijama za SP u Rusiji 2018. godine, odradila je trening oporavka, ali na košarkaškom terenu.

U taboru reprezentacije Srbije vlada fantastična atmosfera. Orlovi u poslednje vreme igraju sve bolje, a u prilog tome govori podatak da naša reprezentacija ne zna za poraz u poslednjih osam utakmica. To je najduži niz mečeva bez poraza od kada nastupamo pod imenom Srbija.

Ono što sve posebno raduje je velika borbenost koju reprezentativci prikazuju iz meča u meč. Igrači su maksimalno posvećeni kolektivu, ni u jednom trenutku se ne predaju i to sve više postaje glavna snaga sastava koji sjajno predvodi selektor Slavljub Muslin.

Posle veoma naporne utakmice u Velsu i noći provedene u putu, reprezentacija Srbije odradila je trening oporavka u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Posle rada na terenu igrači su se preselili u salu gde su sebi dali malo oduška i sjajno se zabavili na košarkaškom terenu.

Zavidno umeće sa košarkaškom loptom pokazali su kapiten Bane Ivanović, Nemanja Matić, Nikola Maksimović i Aleksandar Mitrović. Naši fudbaleri "cepali" su mrežicu iz svih pozicija i svojim potezima pokazali da im ni igra pod obručima nije strana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track