(VIDEO) PONEDELJAK U 20 SATI: Svi ispred Starog dvora, jer su Orlići to zaslužili
Foto: Fss.rs

Doček za heroje

(VIDEO) PONEDELJAK U 20 SATI: Svi ispred Starog dvora, jer su Orlići to zaslužili

Fudbal -
Bez obzira na ishod sutrašnjeg finala Svetskog prvenstva, omladinskim reprezentativcima Srbije biće upriličen doček

Doček omladinske fudbalske reprezentacije Srbije biće upriličen u ponedeljak, u 20 sati ispred Starog dvora, najavio je danas predsednik beogradskog parlamenta Nikola Nikodijević.

Mladi srpski fudbaleri plasirali su se u finale Svetskog prventva za igrače do 20 godina koje se igra na Novom Zelandu, a finalnu utakmicu igraju sutra protiv reprezentacije Brazila.

Nikodijević je rekao da su mladi fudbaleri puno uradili na promociji svoje zemlje i doneli puno radosti građanima.

"Zaista osećamo potrebu da se tim sjajnim, mladim momcima koji su uradili puno na promociji svoje zemlje i doneli puno radosti u prethodne dve sedmice, odužimo na način na koji smatramo da zaslužuju", rekao je Nikodijević.

Ističući da je reč o velikom uspehu srpskog fudbala, Nikodijević je izrazio nadu da će veliki broj građana prisustvovati spektaklu ispred Starog dvora. On je istakao i da uvek veruje u pobedu, te da "onaj ko ne veruje ne treba sutra ni da izlazi na teren da igra". U pripreme dočeka su se uključili i Fudbalski savez Srbije i druge sportske organizacije.

Omladinska reprezentacija Srbije do 20 godina plasirala se u finale prvenstva sveta na Novom Zelandu, pošto je u polufinalu savladala Mali sa 2:1 posle produžetaka.

http://www.youtube.com/watch?v=XkmjM_LqCRw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track