(VIDEO) PORTUGALAC PRED OTKAZOM: Murinjo izblamirao Srbina u novom porazu Čelsija
Foto: Reuters

Bruka za brukom

(VIDEO) PORTUGALAC PRED OTKAZOM: Murinjo izblamirao Srbina u novom porazu Čelsija

Fudbal -
Bodove sa "Stamford bridža" odneo i Sautempton (1:3) iako je šampion poveo već u desetom minutu

Fudbaleri Čelsija poraženi su na "Stamford bridžu" od Sautemptona 1:3 (1:1) u utakmici 8. kola Premijer lige.

To je četvrti poraz Čelsija u prvenstvu, čemu treba dodati i neuspeh u Ligi šampiona minule nedelje u Portu. Zato su britanski mediji skloni tvrdnji da su "plavci" već izgubili titulu osvojenu prošle sezone. Sada se sa osam bodova nalaze na deobi 15. mesta sa Bornmautom i Vest Bromom. Odmah iza njih je zona ispadanja!

Treneru Čelsija Žozeu Murinju se ne piše dobro. Reakcija gazde Romana Abramoviča se tek očekuje. Ni otkaz sada neće začuditi.

Murinjo je danas Branislava Ivanovića držao na terenu od početka do kraja, a Nemanju Matića je uveo na početku drugog poluvremena umesto Ramireša, pa ga izveo 25 minuta kasnije?! Navijači Čelsija su preko društvenih mreža izvređali Portugalca i zamerili mu što je to učinio srpskom reprezentativcu.

"Zameni sebe, a ne Matića", samo je jedna od poruka upućena "Specijalnom".

Čelsi je poveo već u 10. minutu lepim golom Vilijana iz slobodnog udarca, međutim, Dejvis u 44, Mane u 60. i Pele u 72. minutu doneli su Sautemptonu treći trijumf i mesto u sredini tabele sa 12 bodova.

Dušan Tadić je bio starter u timu "svetaca", a igrao je do 78. minuta.

"Imam veliku sujetu i mislim da sam najbolji. Boli me što prolazim kroz svoj najgori period u Čelsiju. Ne bežim. Ako klub želi da me otpusti, moraće da me otpusti. Siguran sam da ćemo biti među prva četiri na tabeli. Ako me Čelsi otpusti, otpustiće najboljeg trenera koga je ikad imao", rekao je Murinjo za Skaj sport posle meča.

On je ovog leta potpisao novi četvorogodišnji ugovor i pred početak sezone je govorio da želi da izgradi dinastiju u klubu.

"Baš je loš ovo trenutak za nas. Iskreno, ne bi trebalo da se plašimo. Sudije se plaše da odlučuju u korist Čelsija. Ako Fudbalski savez želi da me kazni zbog ovih komentara, neka me kazni", rekao je Murinjo.

Willian 1:0 Amazing Goal | Chelsea... by EuropeanLeagueLiveGoal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track