(VIDEO) POTRESNO: Majka teši Davida Luiza, jer mu se smeje ceo svet
Foto: Profimedia

Bezuslovna ljubav

(VIDEO) POTRESNO: Majka teši Davida Luiza, jer mu se smeje ceo svet

Fudbal -
Dona Ređina, majka fudbalera Pari Sen Žermena, žestoko pogođena ismevanjem sina

Fudbaleru Pari Sen Žermena Davidu Luizu smejao se ceo svet posle prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona, koju su "sveci" na Parku prinčeva izgubili od Barselone 1:3.

Brazilski defanzivac se našao na meti podsmeha i kritika, jer mu je napadač Barselone Luis Suarez dva puta te večeri, a treći put u karijeri, probacio loptu kroz noge. Oba puta na Parku prinčeva, posle probacivanja kroz noge Luizu, Urugvajac je postigao gol.

Prethodno, Luis Suarez je na isti način je ponizio Davida Luiza 2012. godine u duelu Liverpula i Čelsija. Baš se nameračio na njega...

To što su zbijane šale na račun njenog sina, žestoko je pogodilo majku Davida Luiza, Donu Ređinu.

"Imam sina i uvek ću ga imati. On svoju glavu drži visoko i ponosno, a Bog sve zna. Isus se bori za nas svaki dan, a još uvek ima ljudi koji sude drugima. Ko smo mi da sudimo? Sine, uvek ću te voleti. Posle dobrih utakmica, a još više posle loših", napisala je Dona Ređina na društvenim mrežama.

Inače, David Luiz nije bio dovoljno oporavljen od povrede i nije trebalo da igra protiv Barselone. Međutim, kada se u 19. minutu, posle vodećeg gola gostiju, povredio kapiten Tijago Silva, saigrač iz reprezentacije je morao da ga zameni. Dakle, Luiz je igrao rovit.

http://www.youtube.com/watch?v=R-T0UFeARag

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track