(VIDEO) PSIHO SE VRATIO IZ PENZIJE U 54. GODINI: Stjuart Pirs potpisao za najgori engleski klub
Foto: AP

Nikad nije kasno

(VIDEO) PSIHO SE VRATIO IZ PENZIJE U 54. GODINI: Stjuart Pirs potpisao za najgori engleski klub

Fudbal -
Bivši engleski reprezentativac Stjuart Pirs vratio se fudbalu u 54. godini, a potpisao je ugovor sa niželigašem Longfordom.

Ovaj amaterski klub je iz istoimenog sela udaljenog 180 kilometara od Londona. Pirs koji ima nadimak Psiho vratio se fudbalu posle skoro 14 godina od kada je objavio da je završio igračku karijeru.

Mediji na Ostrvu tvrde da je Longford najgori klub u Engleskoj. Longford je poslednji na tabeli i izgubio je svih 18 utakmica. Postigao je jedan gol i primio čak 179 pogodaka."Započeo sam karijeru u niželigašu Veldstonu pre nego što sam prešao u Koventri. Jedva čekam da zaigram kod menaždera Nika Dejva, da pomognem grupi mladih momaka da dostignu snove, da unesem samopouzdanje u svlačionicu i da popravimo rezultate", rekao je Pirs.

U Longfordu smatraju da će sa Pirsom stići i pobede."Pre godinu dana smo igrali isrped jednog čoveka i psa, a sada smo spremni za posetu od više stotina navijača na Stjuartovom debiju. On zna da za njega neće biti nikakvog posebnog tretmana pa će i on morati da plaća naknadno po pet funti po utakmici", istakao je trener kluba Nik Dejv.Stjuart Pirs je igrao 78 puta za reprezentaciju Engleske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track