(VIDEO) REAL RAZBIO SITI: Pogledajte golčinu Benzeme, strašnu asistenciju Krosa, poigravanje Ronalda
Foto: Reuters

Međunarodni kup šampiona

(VIDEO) REAL RAZBIO SITI: Pogledajte golčinu Benzeme, strašnu asistenciju Krosa, poigravanje Ronalda

Fudbal -
Skoro 100.000 gledalaca uživalo u predstavi "kraljevskog kluba" protiv "građana", koji su razočarali - 4:1

Fudbaleri Real Madrida deklasirali su Mančester siti rezultatom 4:1 (3:1) u utakmici "Međunarodnog kupa šampiona".

Golove za "kraljevski klub" postigli su Karim Benzema u 21. minutu, Kristijano Ronaldo u 25, Pepe u 44. i mladi Denis Čerišev u 73. minutu, a strelac za "građane" bio je Jaja Ture iz penala u četvrtom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena.

Posebno lep je bio pogodak Benzeme, istakao se i Kros i asistencijom za gol Ronalda, koji se tom prilikom poigrao sa golmanom Hartom...

Meč je igran u Australiji, na stadionu "Melburn kriket graund" pred skoro 100.000 gledalaca.

Reč je o pripremnom turniru, koji se igra treću godinu zaredom i okuplja najveće evropske, ali i klubove i Severne i Srednje Amerike, a prvi put se održava na četiri kontinenta. Utakmice se igraju u Australiji, Kini, SAD, Kanadi i Evropi.

Utakmicu između Reala i Sitija obeležila je i promena pozicije u timu Kristijana Ronalda, koga je novi trener Rafa Benitez isprobao na levom krilu.

Ovaj duel po lepom neće pamtiti pojačanje "građana" iz Aston Vile, Fabijan Delf, jer se povredio i napustio igru posle samo 20-ak minuta.

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov igrao je za tim Manuela Pelegrinija do 85. minuta.

Real je prethodno na "Međunarodnom kupu šampiona" izgubio od Rome posle penala, koji su izvođeni jer za 120 minuta igre nije bilo golova. "Kraljevima" predstoji "selidba" u Kinu i mečevi sa milanskim klubovima, Interom i Milanom.

"Građani" su pre današnje utakmice bili bolji od Rome posle jedanaesteraca (u regularnom toku bilo 2:2) i za njih je oba turneja završena.

Full Match Manchester City 1 - 4 Real Madrid... by latestgoalsforyou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track