(VIDEO) SKANDAL U INDIJI: Trener nasrnuo na Piresa

Sukob

(VIDEO) SKANDAL U INDIJI: Trener nasrnuo na Piresa

Fudbal -
Nekadašnjeg fudbalera Arsenala a kapitena Goa, navodno je udario trener Atletika iz Kolkate Antonio Lopez Abas na poluvremenu utakmice te dve ekipe

Nekadašnjeg fudbalera Arsenala a kapitena Goa, Robera Piresa, navodno je udario trener Atletika iz Kolkate Antonio Lopez Abas na poluvremenu utakmice te dve ekipe u okviru trećeg kola prvenstva Indije.

Trener Goa, legendarni Brazilac Ziko, izjavio je posle utakmice za indijske medije da je je Francuz napadnut u tunelu.

„Ono što se desilo je strašno. Našeg igrača je prebio trener Atletiko Kolkate. Moram da vam kažem da je Pires udaren u lice. To je sramotno", oštro je reagovao Ziko.

Bivši trener Fenerbahčea, CSKA iz Moskve i Olimpijakosa kazao je da nije bio prisutan kada se napad desio, ali da Pires nema razloga da ga laže. Do incidenta je došlo nakon što je nervozni Pires u prolazu zakačio španskog stručnjaka u tunelu, a Abas mu nije ostao dužan već ga je udario pesnicom. Ubrzo je došlo do gužve, pa je igrače obe ekipe moralo da razdvoji obezbeđenje na stadionu.

„Incident na poluvremenu je skroz destabilizovao naš tim. Celu petnaestominutnu pauzu smo potrošili tako što smo probali da smirimo živce", dodao je Ziko.

Kalkuta je preokretom kod Goe ostvarila treću pobedu i sa deset bodova iz četiri utamice je lider ISL, dok je domaćin bez pobede iz tri meča sa jednim osvojenim bodom.

http://www.youtube.com/watch?v=GePzc1tlpx8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track