(VIDEO) SMEJE IM SE CEO SVET: Pogledajte kako su Albanci namestili utakmicu
Foto: Printskrin

Smehotres u Valoni

(VIDEO) SMEJE IM SE CEO SVET: Pogledajte kako su Albanci namestili utakmicu

Fudbal -
Koliko je nameštaljka bila providna i smešna, govori i podatak da je predsednik Fljamurtarija, koji je došao do potrebna tri boda, besneo posle utakmice

Fudbaleri Fljamurtarija i Teute odigrali su minulog vikenda u okviru šampionata Albanije prvenstveni meč koji je velikom brzinom obišao planetu.

Domaćem timu iz Valone bila je potrebna pobeda, a pošto je u finišu meča rezultat glasio 1:1, igrači obe ekipe potrudili su se da svi budu zadovoljni. Fljamurtari je između 87. i 94. minuta stvorio šest "mrtvih" zicera, i to iz pozicija u koju su došli pošto su se igrači Teute uglavnom sklanjali.

Čak je u pojedinim trenucima zabeležena neverovatna scena da se i gostujući fudbaleri hvataju za glavu posle promašaja domaćih igrača. Domaći su svega 20-tak sekundi pre kraja postigli pogodak pošto je prethodno golman loše ispucao loptu, a jedan od defanzivnih igrača promašio ceo fudbal.

Koliko je nameštaljka bila providna i smešna, govori i podatak da je predsednik Fljamurtarija, koji je došao do potrebna tri boda, besneo posle utakmice.

"Ovo je komedija i sramota zemlje koja nema pravila ni u jednoj oblasti. Ovde je problem sistem. U ovoj našoj ligi mnoga pitanja treba da budu otvorena. Ovde ko god je pošten smatraju ga za mekušca", rekao je predsednik Fljarmurtarija Sinan Idrizi.

http://www.youtube.com/watch?v=pU46DDqselA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track