(VIDEO) SRPSKI FUDBAL IMA BUDUĆNOST: Partizanove bebe srušile veliki Real Madrid
Foto: Partizan

Ne pomaže ni Zidan

(VIDEO) SRPSKI FUDBAL IMA BUDUĆNOST: Partizanove bebe srušile veliki Real Madrid

Fudbal -
Petlići srpskog šampiona na turniru u Rimu golom Čolića savladali Madriđane

Petlići Partizana (2002.) predvođeni trenerom Zoranom Mamićem nalaze se na 2. internacionalnom turniru Memorial Đuzepe Agueljo u Rimu, koji se igra od 11. do14.

Prvi meč na turniru crno-beli su odigrali sa velikim Realom iz Madrida i pobedili golom Čolića u 7. minutu sa 1:0. U poslednjem minutu meča Real je imao priliku da izjednači iz penala, ali je izvođač Kuenka šutirao pored gola.

Trener crno-belih petlića Mamić ističe:

"Ponosan sam na klince, jer su imali prilike i da ubedljivije poraze rivala, ali smo u nekoliko navrata promašili šanse, pa smo na kraju mogli biti i kažnjeni iz penala u poslednjem minutu. Verujem da će naši dečaci dugo pamtiti ovu pobedu."

Zanimljivo je da italijanska štampa naveliko piše da u timu Reala igra i sin Zinedina Zidana, Teo.Petlići Partizana nalaze se u grupi C sa Realom iz Madrida, Laciom i Nuova Tor Tre iz Trsta. Pored Partizanove grupe, na turniru se igra u još 3 grupe:

Grupa A: Roma, Haladas, Torino, Lodigiani.Grupa B: Inter, Crystal Palace, Napoli, Pordenone.Grupa D: Juventus, Victoria, Palermo, Verona.

Turnir se igra na velikom terenu sa pravim golovima 2 puta po 30 minuta, što nije slučaj u domaćem prvenstvu u kome su puleni trenera Mamića osvojili ubedljivo prvo mesto.

http://www.youtube.com/watch?v=GnSXKblaF0Y

Slavlje u svlacionici nakon velike pobede

Posted by Edvard Markovic on петак 12. јун 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track