(VIDEO) SRPSKI FUDBALER OTVORIO DUŠU: Pročitajte šta je Miloš Jojić zamerio Jirgenu Klopu
Foto: Reuters

Sada je u Kelnu

(VIDEO) SRPSKI FUDBALER OTVORIO DUŠU: Pročitajte šta je Miloš Jojić zamerio Jirgenu Klopu

Fudbal -
Bivši igrač Partizana posle odlične polusezone po dolasku u Borusiju u potpunosti nestao sa bundesligaške scene

Srpski fudbaler Milioš Jojić prešao je nedavno iz Borusije Dortmund u Keln. Posle uvodnih šest meseci u Bundesligi, tokom kojih je imao značajnu minutažu u dresu "milionera", a onda ga odjednom više nije bilo u planovima tadašnjeg trenera Jirgena Klopa.

Bivši igrač Partizana otvorio je dušu i govorio o periodu provedenom u Dortmundu.

"U prvih šest meseci sam dosta igrao, zatim i u prvih nekoliko mečeva prošle sezone, takođe u startnoj postavi, a onda sam odjednom izostavljen iz ekipe i u poslednjih šest meseci sam odigrao samo deset minuta. I niko sa mnom nije razgovarao o tome, ni sportski direktor Mihael Cork'', rekao je Jojić.

Ni Cork ni Klop...

''Tokom godinu i po dana u Dortmundu, trener Klop nije obavio nijedan ozbiljan razgovor sa mnom. Zašto? Ne znam, to je zaista bilo loše'', nerado se priseća Jojić.

Među "jarčevima" mu je želja da se što pre vrati u dobru formu, ali i da u potpunosti "savlada" nemački jezik.

''U prvih šest meseci boravka u Nemačkoj intenzivno sam učio jezik, pošto moj engleski nije tako dobar. Posle sam malo smanjio taj intenzitet, ali sada sam u Kelnu ponovo u 'punoj brzini'. Najkasnije do januara naredne godine želim da pročitam moju prvu knjigu na nemačkom jeziku. Iako će to možda biti neka knjiga za decu'', otkriva Jojić.

http://www.youtube.com/watch?v=81_ntPewyNc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track