(VIDEO) SRPSKI ZLATAN IBRAHIMOVIĆ REŠETA MREŽE: Evo kako je Kurir inspirisao Aleksandra Prijovića
Foto: Profimedia

Evropa priča o njemu

(VIDEO) SRPSKI ZLATAN IBRAHIMOVIĆ REŠETA MREŽE: Evo kako je Kurir inspirisao Aleksandra Prijovića

Fudbal -

Aleksandar Prijović otkriva da ga je intervju u Kuriru inspirisao da nastavi golgetersku seriju!

Visoki srpski napadač bio je strelac dva gola za Legiju protiv Slaska na gostovanju u Vroclavu, čime je potvrdio odličnu golgetersku seriju u kojoj se nalazi.

Time se i na najbolji mogući način preporučio selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljubu Muslinu.

- Intervju koji sam dao Kuriru inspirisao me je da nastavim seriju golova. Morao sam da se ponovim i potvrdim kvalitet iz Dortmunda. (smeh) Šalu na stranu, prvi gol je lepši, a drugi je bio klasičan napadački, nešto kao protiv Borusije - rekao je kroz smeh Aleksandar Prijović, koga zovu i srpskim Zlatanom Ibrahimovićem zbog sličnog stila igre.

Utakmica protiv Slaska dobijena je ubedljivo, iako se radi o ekipi koja je kvalitetna i nalazi se u sredini tabele prvenstva Poljske.

- Dobro smo ih načeli! Mire Radović je dao prvi gol u 20. sekundu, potom je pao i autogol, a onda sam ja u 7. minutu dao prvi gol. Već tada je sve bilo odlučeno. Pokazali smo dominaciju i sada krećemo ka vrhu tabele gde nam je i mesto - rekao je Prijović.

Legija iz Varšave brani titulu u prvenstvu Poljske. Trenutno se učesnik Lige šampiona nalazi na četvrtom mestu na tabeli, sa samo pet bodova ispred vodeće Jagielonije. U petak Legija igra protiv Visle iz Plocka i sa nova tri boda može da poboljša još više svoju poziciju na tabeli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track