(VIDEO) STEFAN MITROVIĆ: Konflikt zbližio Kolarova i mene
Foto: Dado Đilas

Nema zle krvi među orlovima

(VIDEO) STEFAN MITROVIĆ: Konflikt zbližio Kolarova i mene

Fudbal -
Reprezentativac Srbije poručuje da je incident sa treninga predimenzioniran

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović konstantno dospeva u centar pažnje zbog nefudbalskih tema. U žižu javnosti dospeo je kada je dohvatio i spustio dron tokom utakmice sa Albanijom u Beogradu, a sada i zbog incidenta na treningu sa Aleksandrom Kolarovim.

Štoper Frajburga uverava da se zbog toga podiglo previše prašine.

"Podigla se zaista velika i nepotrebna tenzija. Posle bezazlenog duela, došlo je do konflikta, koji je gotovo uobičajen na treninzima u svakoj ekipi. Žao mi je samo što nije ostao među nama. Najvažnije je da imam još bolji odnos sa Kokijem posle tog događaja" rekao je Mitrović.

On kaže da je, kao i ostali reprezentativci, koncentrisan na predstojeći meč sa Danskom u Kopenhagenu, koji će se igrati u subotu u 20:45.

"Svesni smo obaveze s kojom putujemo u Kopenhagen, u dobroj atmosferi pripremamo se za to gostovanje i nadam se osvajanju tri boda".

A tri boda su imperativ za "orlove" kako bi zadržali nadu u plasman na Evropsko prvenstvo.

Svi "A" reprezentativci su oduševljeni uspehom mlađih kolega na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu, gde su se domogli četvrtfinala.

"Mnogo mi je bilo drago kad sam čuo da smo pobedili Mađarsku. Taj rezultat je i nama podsticaj za izazov koji nas očekuje. Nadam se da se neće zaustaviti u četvrtinalu. Primetno je da su željni dobrog rezultata. Selektor Paunović je dobro postavio ekipu, atmosfera u timu je očigledno sjajna, verujem da mogu da obraduju naciju rezultatom koji će dugo da se pamti", rekao je Stefan Mitrović.

http://www.youtube.com/watch?v=I0h9mWv2hqA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track