(VIDEO) STRAŠNA SUDBINA: Mladi fudbaler posle žurke otišao u smrt

Rešen nestanak

(VIDEO) STRAŠNA SUDBINA: Mladi fudbaler posle žurke otišao u smrt

Fudbal -
Igrač Univerziteta Kalifornija, 19-godišnji Eloi Vaskez stradao je kada je na njega naleteo automobil

Mladi i talentirani fudbaler Univerziteta Kalifornija, 19-godišnji Eloi Vaskez, pronađen je mrtav na autoputu blizu fakulteta.

Vaskez je nestao nakon žurke prošlog vikenda, a njegova smrt je uzrokovana sudarom automobila.Vaskez se u noći između subote i nedelje rastao od prijatelja oko 1 i 30 ujutro, kazavši kako želi da prošeta pre spavanja, i onda je doživio stravičnu sudbinu. Na njega je naletio automobil na autoputu u blizini fakulteta.Kako telo nije odmah identifikovano, policija je za pokrenula potragu i istražila njegov nestanak. Nažalost, ustanovilo se da se radi o najgorem.

Njegova utučena majka je izjavila kako je zvala njegovog prijatelja u Severnu Kaliforniju u nedelju nešto iza dva sata poslepodne, kazavši kako se izgubio i kako je najverovatnije u problemima. Kazala je i kako ga niko ne može dobiti na mobilni. Da stvar bude gora, Eloi nije sa sobom imao novčanik niti novac. Tako da je i to otežalo njegovu identifikaciju.

Vaskez je bio brucoš na univerzitetu Kalifornija, poznatijem kao Berkli. On i njegov prijatelj su bili u poseti Južnoj Kaliforniji za praznike.

Porodica je ponudila nagradu od 100 hiljada dolara za informaciju koja će dovesti do njegovog pronalaska. U potragu su se uključili mnogi, nevezano za nagradu, pa i FS SAD. Tako je na Tviteru poznate američke fudbalerke Aleks Morgan osvanula njegova fotografija sa kontaktima na koje mogu proslediti informacije. Nažalost, na kraju nije bilo lepih vesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track