(VIDEO) SUAREZ NIJE UJEO DEMIKELISA: Englezi, zašto me mrzite?!
Foto: Reuters

DOKAZANO

(VIDEO) SUAREZ NIJE UJEO DEMIKELISA: Englezi, zašto me mrzite?!

Fudbal -
Urugvajac kaže da mu je Argentinac stavio ruku pod grlo, što se na snimku i vidi.

Luis Suarez je progovorio. Urugvajac iz Barselone se oglasio povodom optužbi da je pokušao da četvrti put u karijeri ujede protivničkog igrača.

Britanski mediji su se ostrvili na sjajnog napadača posle meča u kome je Barselona savladala Mančester Siti na Etihadu (2:1). Ostrvljanji optužuju Suareza da je probao da ugrize za ruku Martina Demikelisa, ali da nije uspeo."Demikelis mi je stavio ruku pod grlo", počeo je ispovest Luis Suarez.Istovremeno kada se oglasio, pojavio se snimak koji otklanja svaku dilemu - Argentinac je zaista namerno stavio svoju ruku na vrat Suareza, koji nije imao nameru da povredi rivala.

"Ne znam zašto su britanski mediji toliko protiv mene i zašto uvek preuveličavaju sve što ima veze samnom".

On smatra da bi trebalo više da ga poštuju s obzirom na sve što je uradio noseći dres Liverpula.

"Možda ne mogu da mi oproste ono sa Svetskog prvenstva", podsetio je igrač Barselone da je prošlog leta u Brazilu dao dva gola "gordom Albionu" u utakmici u grupi za pobedu Urugvaja od 2:1.

Činjenica je da je 28-godišnji fudbaler tri puta grizao protivnike (Baklija dok je igrao za Ajaks, Ivanovića kao igrač Liverpula i Kjelinija na SP u Brazilu), ali je takođe činjenica da mu je ovaj incident sa Demikelisom "napakovan". Engleze je možda zabolelo i to što je Suarez dao značajan doprinos postranju njihovih klubova u osmini finala Lige šampiona, jer je bio dvostruki strelac u trijumfu Barselone nad "građanima".

http://www.youtube.com/watch?v=PQ4DeQ2M4KI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track