(VIDEO) SUDIJSKA KOMISIJA: Zvezda oštećena u Kragujevcu

Analiza

(VIDEO) SUDIJSKA KOMISIJA: Zvezda oštećena u Kragujevcu

Fudbal -
Pomoćnom sudiji Srđanu Milutinoviću zbog evidentiranog propusta sledi pauza u delegiranju

Na redovnoj sednici Sudijske komisije FSS - Potkomisije za analizu suđenja saopšteno je da je Crvena zvezda oštećena propustom sudije na meču sa Radničkim.

Utakmica u Kragujevcu je završena bez golova, u 51. minutu crveni karton dobio je Planić, a prethodno igraču Radničkog nije dosuđen ofsajd. Pomoćnom sudiji Srđanu Milutinoviću sledi duža pauza u delegiranju.

Na sednici su analizirane utakmice 13. kola Superlige i 14. i 15. kola Prve lige Srbije. Potkomisija za analizu suđenja donela je sledeće odluke:

1. Prihvaćen je izveštaj posmatrača suđenja sa utakmice 13. kola Super lige, Radnički (Kg)- Crvena zvezda, odigrane 22.11.2014. koji je u svom izveštaju naveo propust prvog pomoćnog sudije iz 52. minuta, koji nije signalizirao ofsajd u kome se našao igrač domaće ekipe. U nastavku te akcije igrač gostujuće ekipe načinio je prekršaj, a pošto se radilo o očiglednoj prilici za postizanje pogotka, sudija je primenjujući uputstva FIFA i UEFA isključio igrača gostujuće ekipe. Pomoćnom sudiji Srđanu Milutinoviću zbog evidentiranog propusta sledi pauza u delegiranju.

2. Drugom pomoćnom sudiji na utakmici Partizan - Napredak, odigranoj u okviru 13. kola Super lige 23.11.2014. Matiji Olajoš Nađu Potkomisija za analizu suđenja korigovala je ocenu zbog vrlo dobrih procena prilikom postizanja pogodaka u 27. minutu (FK Partizan) i u 90. minutu (FK Napredak).

3. Prihvaćen je izveštaj posmatrača i specijalnog posmatrača suđenja s utakmice Proleter - Bežanija, odigrane 15.11.2014. u okviru 14. kola Prve lige Srbija, koji su evidentirali propust sudije Uroša Vukovića, koji prilikom dosuđivanja kaznenog udarca za gostujuću ekipu nije primenio adekvatnu disciplinsku meru - crveni karton.

4. Potkomisija za analizu suđenja detaljno je analizirala sudijski izveštaj s utakmice 15. kola Prve lige Srbija, Sloga (PM) - Proleter, koja je odigrana 23.11.2014. kao i dopunske izveštaje svih članova sudijskog tima. Potkomisija za analizu suđenja donela je odluku da podnese prijavu disciplinskoj komisiji FSS protiv članova rukovodstva domaće ekipe koji su navedeni u sudijskim izveštajima, zbog vređanja i verbalnog napada po završetku utakmice.

http://www.youtube.com/watch?v=ii_ZVRObBI8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track