(VIDEO) TREĆA SREĆA: Adem Ljajić opet u reprezentaciji Srbije
Foto: Dado Djilas

Povratnik

(VIDEO) TREĆA SREĆA: Adem Ljajić opet u reprezentaciji Srbije

Fudbal -
Fudbaler Rome u razgovoru sa selektorom Ćurčićem potvrdio da je spreman da igra za nacionalni tim

Jedan od najboljih fudbalera Rome Adem Ljajić biće na spisku selektora Srbije Radovana Ćurčića za predstojeći kvalifikacioni meč protiv Portugala (27.mart). To je epilog višemesečne komunikacije između nekadašnjeg veziste Partizana i selektora.

Iako je od početka seniorske karijere važio za zlatnog dečaka ovdašnjeg fudbala Adem Ljajić je za sada skupio svega devet mečeva za nacionalni tim. Zbog dobro poznatih razloga i afere oko pevanja himne koja je dobrano prodrmala zidine zdanja na Terazijama 35 eliminisan je sa spiska potencijalnih kandidata u selektorskoj eri Siniše Mihajlovića...

http://www.youtube.com/watch?v=NwTzsSaMoBY

Kasnije je dobio poziv Dika Advokata, bio na terenu u prijateljskom meču sa Francuskom, i činilo se za sva vremena stavio tačku na epizodu u dresu reprezentacije Srbije. Holandski stručnjak je objasnio da Ljajić ima drugačiji mentalitet, i da kod veziste Rome ne vidi naglašenu želju da bude deo kolektiva. Tih dana pričalo se o sukobu Ljajića sa kapitenima reprezentacije Ivanovićem i Kolarovom...

Povratak Adema Ljajića, i pored toga što će njegov učinak biti pod velikom lupom javnosti, trebalo bi da donese kvalitet više selekciji Srbije. Pogotovo što nekadašnji član Partizana u dresu Rome igra sezonu života. Ljajić je ove sezone postigao osam golova u Seriji A, zabeležio je dve asistencije, te demonstrirao je da je igrački sazreo.

Pre nekoliko dana pojavila se vest da je za usluge rođenog Novopazarca zainteresovan menadžer Liverpula Brendon Rodžers!

http://www.youtube.com/watch?v=lAP_i0Ud2mY

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track