(VIDEO) U ZVEZDI BESNI POSLE POBEDE PARTIZANA: Lopovluk FSS i Tomislava Karadžića ne prestaje
Foto: Dado Đilas

Hitna sednica UO u ponedeljak

(VIDEO) U ZVEZDI BESNI POSLE POBEDE PARTIZANA: Lopovluk FSS i Tomislava Karadžića ne prestaje

Fudbal -
U Ljutice Bogdana tvrde da "fudbalskoj Srbiji nema spasa dok predsednik Saveza i njegovi poslušnici ne napuste fotelje"

Fudbalski klub Crvena zvazda najavio je hitnu sednicu Upravnog odbora sa samo jednom tačkom dnevnog reda - suđenje u dosadašnjem delu Superlige.

Klub iz Ljutice Bogdana se oglasio saopštenjem u kome najavljuje sednicu za ponedeljak, a ujedno i oštro kritikuje rad Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Tomislavom Karadžićem.

Reakcija crveno-belih usledila je posle utakmice 26. kola u kojoj je Partizan kao gost savladao Vojvodinu 4:0 i zadržao pet bodova prednosti na vrhu tabele, a povod je očigledno nedosuđeni penal za Novosađane u finišu prvog poluvremena.

"Crvena zvezda mesecima upozorava na sve anomalije i krađe od strane Fudbalskog saveza Srbije i Sudijske organizacije, pod patronatom Tomislava Karadžića. Ipak, po tom pitanju ništa nije učinjeno niti je lopovluk prestao", kaže se u saopštenju i dodaje se:

"Sve čega je fudbalska Srbija svedok i talac u poslednjih nekoliko godina na delu je i ove sezone i Crvena zvezda neće ćutati. Nema spasa fudbalskoj Srbiji dok Tomislav Karadžić i njegovi poslušnici ne napuste svoje fotelje".Upravni odbor Crvene zvezde sastaće se u ponedeljak, 4. maja, u 17.00 na stadionu „Rajko Mitić“."Jedina tačka dnevnog reda biće suđenje u dosadašnjem toku šampionata sa svim pojedinostima koje su se dešavale, kao i koraci koje će FK Crvena zvezda preduzeti u narednom periodu", zaključuje se u saopštenju.

Pogledajte sumnjivu situaciju iz Novog Sada:

http://www.youtube.com/watch?v=HLFl4g1OW0U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track