(VIDEO) ZAHUKTALA SE ATALANTA: Roma šokirana u 91. minutu, Ljajić asistirao u pobedi Mihinog Torina
Foto: Profimedia

Serija A

(VIDEO) ZAHUKTALA SE ATALANTA: Roma šokirana u 91. minutu, Ljajić asistirao u pobedi Mihinog Torina

Fudbal -

Fudbaleri Atalante pobedili su danas na svom terenu u Bergamu Romu sa 2:1, u utakmici 13. kola italijanske lige i ostvarili petu uzastopnu pobedu, posle koje su se popeli na peto mesto na tabeli.

Roma je povela u 40. minutu golom Dijega Perotija iz jedanaesterca, a izjednačio je Matija Kaldara u 62. minutu. Pobedu domaćem timu doneo je Frank Kesi golom iz penala u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.Atalanta je tako u poslednjih osam utakmica ostvarila sedam pobeda, od kojih pet uzastopnih i popela se na peto mesto na tabeli sa 25 bodova. Roma je pretrpela treći prvenstveni poraz, a prvi u poslednjih sedam utakmica i ostala je druga na tabeli sa 26 bodova, ali joj je prvoplasirani Juventus "pobegao" na sedam bodova. Romu bi večeras mogao da pretekne Milan, ako kao domaćin u velikom gradskom derbiju od 20.45 pobedi Inter. Milan ima 25 bodova.

All Goals & Highlights HD - Atalanta 2-1 AS... by Bayeo

Fudbaleri Torina pobedili su na gostujućem terenu Krotone sa 2:0 i ostvarili drugu uzastopnu pobedu. Dvostruki strelac bio je Andrea Beloti, u 80. i 89. minutu. Asistent kod prvog gola bio mu je srpski fudbaler Adem Ljajić, a kod drugog Lukas Boje. Ekipa Siniše Mihajlovića nema poraz u poslednje tri utakmice i sedma je na tabeli sa 22 boda, a Krotone je pretrpeo 10. poraz u prvenstvu i poslednji je na tabeli sa pet bodova.

All Goals & Highlights HD - Crotone 0-2 Torino... by Bayeo

Fudbaleri Fiorentine pobedili su na gostujućem terenu Empoli sa 4:0, golovima dvostrukih strelaca Federika Bernadeskija i Josipa Iličića. "Ljubičasti" iz Firence su ostvarili petu pobedu u prvenstvu, a neporaženi su u poslednjih šest mečeva i osmi su na tabeli sa 20 bodova, a Empoli je 17. sa 10 bodova i ima tri boda manje od Peskare koja je u zoni ispadanja.

Bolonja je na svom terenu pobedila Palermo sa 3:1 i prekinula niz od sedam utakmica bez pobede, dok je Lacio u Rimu istim rezultatom pobedio Đenovu i nastavio niz od osam utakmica bez poraza.

Za Lacio je ceo meč odigrao Dušan Basta, dok je Sergej Milinković-Savić na terenu proveo 70 minuta. Za Đenovu je u drugom poluvremenu igrao Nikola Ninković-

Ranije danas Sampdorija je pobedila Sasuolo sa 3:2.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track