(VIDEO) ŽALE ZA PROPUŠTENIM ŠANSAMA: Evo kako su Lalatović i Nikolić videli remi Voše i Partizana
Foto: Partizan.rs

Derbi bez golova

(VIDEO) ŽALE ZA PROPUŠTENIM ŠANSAMA: Evo kako su Lalatović i Nikolić videli remi Voše i Partizana

Fudbal -

Treneri Vojvodine i Partizana, Nenad Lalatović i Marko Nikolić, složili su se u oceni da je remi u njihovom današnjem susretu "najrealniji" ishod.

Utakmica 18. kola završena je 0:0, tako da su timovi ostali na deobi drugog mesta.

"Bila je ovo lepa prvenstvena utakmica, sa šansama na obe strane. Ambijent je bio lep, a atmosfera je bila prava fudbalska. Žao mi je samo što nije bilo golova, više u mreži Partizana, da bi se naši navijači obradovali. Ovo je ipak najrealniji rezultat. Oni su imali dve stopostotne šanse, kao i mi", rekao je Lalatović televiziji Arena.

Partizan je u nadoknadi vremena pogodio prečku, a Filip Malbašić je promašio izglednu šansu za Vojvodinu.

"Bilo bi lepo da je Malbašić dao taj gol, bio bi to šlag na tortu. Čestitam igračima na pruženoj partiji. Mi se okrećemo sledećoj utakmici, drugoj teškoj u pet dana, pošto dočekujemo Napredak. Mi ne gledamo ni Crvenu zvezdu ni Partizan, gledamo samo sebe. Žao mi je što nismo pobedili, ali to ne bi bilo realno", rekao je Lalatović.

Nikolić je imao slično mišljenje, ali je ocenio da je njegov tim bio bliži pobedi.

"Prava derbi utakmica, tvrda i borbena, ali ne mogu da se otmem utisku da smo bili bliži pobedi. Imali smo prečku, stativu, šanse Božinova, Stevanovića, Leonarda, previše promašaja za ovu utakmicu. Imali smo i mnogo kadrovskih problema, pa nismo imali adekvatnu rotaciju, pogotovo u napadu, da bismo dobili ovu utakmicu", rekao je Nikolić.

"Idemo dalje, ima još mnogo da se igra. Ovo je bila 14. utakmica u nizu bez poraza. Ima još mnogo do kraja da se igra, ali ne mogu da se otmem utisku da smo bili bliži pobedi", rekao je Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track