(VIDEO) ZLATAN NA METI TERORISTA: Policija pronašla granatu u blizini Ibrahimovićeve kuće
Foto: Reuters

Napadnuta zvezda PSŽ-a?

(VIDEO) ZLATAN NA METI TERORISTA: Policija pronašla granatu u blizini Ibrahimovićeve kuće

Fudbal -
Lokalni mediji navode da je policija odmah izašla na teren čim je dobila dojavu, a navodno je uhapšen osumnjičeni za podmetanje eksplozivne naprave

MALME - Napadač Pari Sen Žermena i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović bio je meta terorističkog napada, pošto je policija pronašla granatu nedaleko od njegove kuće u Malmeu.Lokalni mediji navode da je policija odmah izašla na teren čim je dobila dojavu, a navodno je uhapšen osumnjičeni za podmetanje eksplozivne naprave.

Posle pronalaska granate, policija je blokirala čitavo gradsko područje, a potom je ustanovljeno da je eksplozivna naprava bila bezopasna. Lokalni mediji navode da se stvorila velika panika u porodici Ibrahimović, kao i u Malmeu. Policija je navodno uhapsila osumnjičenog, ali njegov identitet još nije poznat.Mediji navode da je ovaj navodni pokušaj napada na Ibrahimovića posledica terorističkih aktivnosti koje su se prethodnih dana desile u Francuskoj.Ibrahimović (33) je rođen u Malmeu, a njegov otac Šefik je poreklom iz Bosne i Hercegovine. On je pre PSŽ-a igrao za Milan, Barselonu, Inter, Juventus, Ajaks i Malme.

http://www.youtube.com/watch?v=Jay6FlBx0Oo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track