VUČIĆ: Nemam snage, ni podrške za privatizaciju Crvene zvezde i Partizana
Foto: Beta

Šta će biti sa večitima

VUČIĆ: Nemam snage, ni podrške za privatizaciju Crvene zvezde i Partizana

Fudbal -
Vučić je na pres konferenciji u Vladi Srbije rekao da očigledno nema dovoljno autoriteta, ni snage kako bi omogućio da se ta privatizacija sprovede

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da preuzima odgovornost za to što nema privatizacije sportskih klubova, da nema dovoljno snage, ni podrške da sprovede privatizaciju Partizana i Crvene Zvezde i dodao da će autorki Insajdera Brankici Stanković ostati policijsko obezbeđenje.

On je objasnio da, kada god to pomene i kada to pitanje pokrene, izostaje podrška, niti bilo ko reaguje na najgrublje reči koje mu se upućuju čim pomene privatizaciju Zvezde i Partizana.

Vučić je dodao i da očigledno niko nije za to u Srbiji i da se mnogi raduju kada slušaju reči poput "Vučiću p. . . . u".

Moj posao je da radim i da ga obavljam najbolje što mogu i to ću raditi i u budućnosti, rekao je i dodao da je progurao najvažnije stvari, ali da je po ovom pitanju udario u zid.

Na pitanje da li će ostati obezbeđenje Brankici Stanković, Vučić je rekao da obezbeđenje ostaje i da je to u nadležnosti MUP- a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track