ZA KVALIFIKACIONI MEČ PROTIV IRSKE: FSS otvara južnu tribinu za školsku populaciju i mlade fudbalere
Foto: FSS

Podrška Orlovima

ZA KVALIFIKACIONI MEČ PROTIV IRSKE: FSS otvara južnu tribinu za školsku populaciju i mlade fudbalere

Fudbal -

Reprezentacija Srbije 5. septembra startuje u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Prvu utakmicu naša selekcija igra na stadionu "Rajko Mitić" protiv Republike Irske sa početkom u 20 sati i 45 minuta.

Fudbalski savez Srbije želi da ovaj važan sportski događaj bude organizovan na najvišem nivou i stvori sve neophodne uslove da Orlovi ostvare željeni rezultat i u skladu sa tim željama izdao je saopštenje

"Našim reprezentativcima i selektoru Slavoljubu Muslinu potrebna je velika podrška sa tribina, kako bi u sportskoj i fer atmosferi ostvarili pobedu na početku ovog kvalifikacionog ciklusa.

U tom cilju Fudbalski savez Srbije će preko predstavnika regionalnih i opštinskih saveza, lokalnih fudbalskih klubova i predstavnika lokalne samouprave pozvati školsku omladinu i mlade fudbalere da organizovano dođu na utakmicu sa Ircima i navijaju za reprezentaciju Srbije.

Za sve koji budu želeli da na ovakav način dođu na utakmicu, uz pratnju svojih profesora i trenera, Fudbalski savez Srbije će obezbediti ulaznice na sektoru „Jug“ stadiona „Rajko Mitić“.

Verujemo da će reprezentacija Srbije uz pozitivnu atmosferu i podršku navijača sa tribina uspešno započeti kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Navijaj za Srbiju, podrži Orlove!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track