ZAOBIŠAO ZVEZDU: Stojiljković prešao u Bragu!
Foto: Saša Pavlić

Realizovan transfer

ZAOBIŠAO ZVEZDU: Stojiljković prešao u Bragu!

Fudbal -
Iako je pregovarao sa crveno-belima, sjajni fudbaler Čukaričkog ipak karijeru nastavlja u Portugalu

Dosadašnji napadač Čukaričkog Nikola Stojiljković novo je pojačanje portugalske Brage, objavio je večeras srpski superligaš.

Posle uspešno obavljenih lekarskih pregleda, Stojiljković je potpisao ugovor na pet godina, a u novom klubu nosiće dres sa brojem 19.

"Prezadovoljan sam dolaskom u klub kakav je Braga. Mislim da je to pravi klub za nastavak moje karijere i da mogu mnogo da napredujem. Imaju visoke ciljeve u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope, što mi se jako dopada", izjavio je 22. godišnji Stojiljković, a prenosi sajt Čukaričkog.

Talentovani napadač je u prošloj sezoni za Čukarički postigao 14 golova i trebalo je da bude član tima Srbije na završnom turniru prvenstva Evrope za igrače do 21 godine u Češkoj, ali je izostao zbog povrede kolena.

"Nadam se da ću sa Bragom, kao u Čukaričkom, osvojiti trofej. Stadion je prelep, specifičan, jedva čekam da izađem na teren i pokažem svoj kvalitet. Zahvalio bih svima u Čukaričkom na svemu što sam doživeo u proteklom periodu i klub sa Banovog brda uvek će mi ostati u lepoj uspomeni", poručio je Stoljiljković.

Čukarički je Stojiljkovićevim prelaskom u Bragu realizovao još jedan značajan transfer, nakon što je prethodno Rajko Brežančić otišao u AZ Alkmar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track