ZVEZDA ČESTITALA PARTIZANU, A UDARILA NA TOLETA: Ne damo da se Karadžić krije iza uspeha Orlića
Foto: Fonet

Novo saopštenje iz Ljutice Bogdana

ZVEZDA ČESTITALA PARTIZANU, A UDARILA NA TOLETA: Ne damo da se Karadžić krije iza uspeha Orlića

Fudbal -
Crveno-beli se oglasili tvrdeći da su rezultati "A" reprezentacije ogledalo predsednika FSS

Fudbalski klub Crvena zvezda optužio je danas predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislava Karadžića da pokušava da sakrije svoje poraze iza uspeha omladinske reprzentacije na Novom Zelandu.

"FK Crvena zvezda neće dozvoliti da se Karadžić krije iza uspeha koji je najmanje njegov. Tužni rezultati seniorske selekcije su pravo ogledalo rada Tomislava Karadžića, kao i jedan bod koji imamo u dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Iz Zvezde poručuju da srpski fudbal nema budućnost sa Karadžićem na čelu i da se nadaju da će on uskoro napustiti funkciju predsednika FSS.

"Pominjanje Crvene zvezde u negativnom kontekstu u poslednjem saopštenju Tomislava Karadžića, još jedan je slučaj bez presedana kojim predsednik FSS širi primitivizam i netoleranciju. Pišući takva saopštenja u kojima dominira mržnja i 'poziv na lin;', Karadžić još jednom dokazuje da je čovek prošlosti".

Klub iz Ljutice Bogdana čestitao je još jednom selektoru Veljku Paunoviću, igračima omladinske reprezentacije Srbije i čitavoj fudbalskoj Srbiji osvojenu titulu šampiona sveta.

"Ostvaren je uspeh koji je istorijski za srpski fudbal, i dokaz da imamo budućnost. Zlatna medalja sa Novog Zelanda je pre svega uspeh srpskih klubova, jer činjenica je da 17 reprezentativaca igra u srpskom šampionatu. U njih su ulagali srpski klubovi, obezbeđivali im uslove za rad, stipendije, trenere, i sve što im je potrebno da postanu vrhunski reprezentativci. Zato čestitka Crvene zvezde i ide ka, pre svih, Partizanu, Vojvodini, OFK Beogradu, Čukaričkom i Spartaku, klubovima koji su uz Crvenu zvezdu dali reprezentativce, ne zaboravljajući, naravno, ni igrače koji dolaze iz inostranih klubova, a takođe su ponikli u srpskom fudbalu", poručili su iz Zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track