ZVEZDAN TERZIĆ O REAKCIJI VOJVODINE: Interes državnog tima mora da bude uvek iznad klupskog
Foto: Aleksandar Jovanović

Vodi računa o Savezu

ZVEZDAN TERZIĆ O REAKCIJI VOJVODINE: Interes državnog tima mora da bude uvek iznad klupskog

Fudbal -

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić pozvao je čelnike Vojvodine da omoguće fudbalerima koji su na spisku selektora Slavoljuba Muslina da protiv Katara igraju u dresu sa državnim grbom.

Selekcija igraca iz Superlige Srbije u četvrtak gostuje Kataru, a danas je portal Mondo objavio da Vojvodine neće pustiti četvoricu igrača sa spiska (Filip Malbašić, Bogdan Planić, Novica Maksimović, Aleksandar Palocević) i da dozvolu ima samo Vladimir Kovačević.

Terzić istice da će Zvezda sa zadovoljstvom pustiti svojih pet prvotimaca u Katar - Filipa Manojlovića, Mihajla Ristića, Marka Petkovića, Marka Poletanovića i Srđana Plavšića.

"Najveća čast za svakog igrača predstavlja igranje u dresu sa državnim grbom. To je nešto o čemu sanja svaki sportista ove zemlje. Ne znam ko je doneo odluku da Vojvodina ne dozvoli svojim igračima da ispune svoj san.

Crvena zvezda u nedelju ima teško gostovanje u Ivanjici, i gledajući uski klupski interes, voleli bismo da igrači ne idu na tako dalek put, ali ni jednog trenutka nismo razmišljali da li da se odazovemo pozivu selektora Muslina", rekao je Terzić.

On je istakao da se nada kako će ljudi iz Vojvodine uvideti greesku i dozvoliti svojim igračima da zaigraju za državni tim jer su to zaslužili svojim dosadašnjim igrama.

"Moramo da vodimo računa i o našem savezu, interes državnog tima mora uvek biti iznad klupskih interesa i svi zajedno moramo izaći u susret zahtevima svih reprezentativnih selekcija", poručio je Terzić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track