PALAČINKARNICA U MADRIDU: Slatkiši ujedinili Srbe i Hrvate!
Foto: Kurir Štampano

Nema podele kad je o ovome reč

PALAČINKARNICA U MADRIDU: Slatkiši ujedinili Srbe i Hrvate!

Košarka -
Čuvena palačinkarnica u srcu Madrida, koju drži naš čovek, nezaobilazno je mesto gde se okupljaju sportisti iz bivše Jugoslavije

Poznata palačinkarnica u srcu Madrida je mesto na kojem uvek možete sresti nekog sportistu s prostora bivše Jugoslavije.Kad god se u Madridu igra neka utakmica, na sjajne palačinke i kafu obavezno svrate košarkaši, rukometaši, vaterpolisti... Objekat koji drži naš čovek Zoran Radenković, ujedinio je tako Srbe, Hrvate, Slovence, ma celu Jugu.

Sladokusac... Ante Tomić
Sladokusac... Ante Tomić

Prvi došao VeličkovićZato i nije čudno to što su na slatkiše prethodnih dana svraćali košarkaši Srbije, a i Hrvatske.Sve je krenulo kad su u palačinkarnicu počeli redovno da dolaze Novica Veličković i Hrvat Ante Tomić, koji su igrali za Real, a u Madridu su stalno bili zajedno. Tako je objekat, koji se nalazi na perfektnoj lokaciji, u Ulici Postas, između trgova Sol i Major, postao izuzetno popularan.

Ujedinitelj... Vlasnik poslastičarnice Zoran Radenković
Ujedinitelj... Vlasnik poslastičarnice Zoran Radenković

Paunić ovde izveo AnuOvde je i Ivan Paunić izvodio Anu Ivanović dok su bili u vezi, a redovni gosti bili su i Danilo Anđušić i njegova devojka Ivana Maksimović. Košarkaš Reala i reprezentativac Španije Nikola Mirotić često jede palačinke baš ovde.Vlasnik nam otkriva da su Tomić i Mirotić obavezno praktikovali da pre utakmicu pojedu po palačinku za sreću. U sklopu objekta neverovatno bogate istorije nalaze se i apartmani, u kojima često odsedaju naši ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track