KAKO GA JE RAŽNATOVIĆ OTKRIO: Ne vraćaj se bez debeljuce Jokića!
Foto: Profimedia

SJAJNO

KAKO GA JE RAŽNATOVIĆ OTKRIO: Ne vraćaj se bez debeljuce Jokića!

Košarka -
Nova maestralna igra Nikole Jokić u najjačoj košarkaškoj ligi. Srbin je u pobedi Denvera nad Vašingtonom (117:113) postigao 15 poena i imao 10 skokova.

Poznati menadžer Miško Ražnatović ispričao je za portal Košmagazin kako je otkrio Nikolu Jokića, sada jednog od najboljih igrača Nagetsa.

- Čitao sam Žurnal i rezultate juniorske lige. Nikola Jokić iz Vojvodine imao je indeks preko 50! Sledeće nedelje ista priča. Odmah zovem Tadiju, koji poznaje sve klince, ali kaže da za ovoga nikad nije čuo.

Tražio je Miško od Tadije da mu odmah sazna sve u vezi sa Jokićem. Tako je i bilo.- Za 15 minuta mi je javio: „Bebast, bez ijednog mišića, čak ima i sala, debeljuškast.“ Odgovorio sam: „Okej, idi u Novi Sad i ne vraćaj se bez ugovora o Jokićevom zastupanju.“Zaključak je zanimljiv.- Sve se desilo bez gledanja igrača i na instikt. Posle dva meseca je došao kod nas u Megu, jedva je radio i ženske sklekove. Dejan Milojević mi je posle dva treninga rekao: „Ovaj će za mesec dana da mi igra.“ Nisam verovao...(M. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track