SEKSI PLES: Nemanja Nedović snimao devojku
Foto: Profimedia

Srebrni olimpijac se malo zaneo

SEKSI PLES: Nemanja Nedović snimao devojku

Košarka -

Srpski košarkaš pokazao devojku Minu Milutinović fanovima na Instagramu, a kad je shvatio da je preterao, obrisao je snimak

Kurir je više puta predstavljao devojku Nemanje Nedovića, ali je srpski košarkaš juče otišao korak dalje i pokazao više nego što bi očito želeli njegova devojka Mina Milutinović i on. Srebrni olimpijac je ležeći na krevetu snimao svoju dragu, pa je video postavio na Instagram.

Svesno ili ne, Mina Milutinović je u opuštenoj odevnoj kombinaciji đuskala pred Nedovićem, koji se sve to snimao i podelio sa desetinama hiljada pratilaca na društvenim mrežama. Mina je poželela da pokaže Nemanji kako joj je bilo na treningu. Pošto je očigledno radila kik-boks trening, počela je da simulira udarce rukama i nogama. Tu ništa ne bi bilo sporno da prelepa manekenka nije bila u kratkoj pidžami koja, kada se podižu noge, mnogo toga otkriva.

Ovaj poznati par je u višegodišnjoj vezi. Srpska manekenka preselila se kod dečka u Malagu, a pre toga je živela s njim u Valensiji. Mina je takođe bila uz Nemanju dok je nosio dres Srbije na Evropskom prvenstvu prošle godine. Inače, šira javnost je Milutinovićevu zapazila u spotovima Saše Kovačevića za pesme „Noć do podne“ i „Slučajno“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track